Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklamahttps://www.radiotczew.pl/artykul/16835,zbuduj-sukces-swojej-firmy-razem-z-nami-postaw-na-promocje-i-reklame-w-portalu-radiotczew-pl
poniedziałek, 23 grudnia 2024 00:39
Reklama

Wigilia po wegańsku i bez glutenu

Gościem Radia Tczew była Agnieszka Ciecholińska-Pilch. Autorka kulinarnego bloga Łyżka Stołowa opowiedziała nam między innymi o swoich pomysłach na wigilijną wieczerzę po wegańsku.

Kliknij aby odtworzyć
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Konsumpcjonista 25.12.2016 11:10
Proponuję wykluczyć jeszcze laktozę, sacharozę, białą mąkę, sól kamienną i morską zwłaszcza po awarii w Fukushimie, na koniec stosować odwróconą osmozę a definitywnie wykluczyć powietrze

Ewa 24.12.2016 11:56
Ja mam wegański bigos :)

Reklama