7 października w domu kultury w Subkowach odbędzie się ósme sympozjum kulinarne “O jeściu na Kociewiu”. Tym razem bohaterką imprezy będzie dynia, o czym w naszym studiu mówiła Krystyna Gierszewska, prezes Kociewskiego Forum Kobiet. W programie wydarzenia są m.in. wykład z pokazem kulinarnym i prezentacja książki “Kociewska bania - potrawy wyczarowane z dyni”. Sympozjum “O jeściu na Kociewiu” rozpocznie się o godzinie 16.
Marta Irzyk
06.10.2017 14:48
(aktualizacja 21.08.2023 16:21)
Kliknij aby odtworzyć
Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń
Napisz komentarz
Komentarze
Aktualnie nie ma żadnych komentarzy. Bądź pierwszy, dodaj swój komentarz.
Napisz komentarz
Komentarze