Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
wtorek, 5 listopada 2024 13:20
Reklama

O żywności zdrowej, ale i tej zdrową udającą [ROZMOWA]

Podczas piątkowej audycji porannej rozmawialiśmy o zdrowej żywności. Wszystko to z okazji Światowego Dnia Owoców i Warzyw.
O żywności zdrowej, ale i tej zdrową udającą [ROZMOWA]
Hanna Markowska

Autor: Aleksandra Kęprowska

 

W rozłożeniu tego teamtu na czynniki pierwsze pomogła nam Hanna Markowska - dietetyk i właścicielka sklepu ekologicznego GAJA-EKO z Tczewa, który znajduje się przy ulicy Sobieskiego 40.

Dyskutowaliśmy o małej ilości zjadanych owoców i warzyw przez Polaków (i jak poprawić tę sytuację), co daje nam zdrowe odżywianie, jak wystrzegać się przed produktami pułapkami oraz o koncepcji jedzenia sezonowego.

Cała rozmowa z Hanną Markowską jest dostępna poniżej:

 

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Reklama